Giv en hånd til slottet og deltag i vores arbejdsweekend!

Næste weekend, altså den 22-23/4 holder vi en arbejdsweekend på Hesbjerg slot. Vi starter lørdag kl. 10 og fortsætter til kl. 17 begge dage. Du behøver ikke at deltage begge dage. Hvis du har nogle timer, som du vil give til slottet, så vil vi være dig taknemmelige.
Vi skal i gang med, hvad der nok bliver den sidste omgang med oprydning. Denne gang primært på loftet. Så er der nogle bøger, som skal sorteres og sættes på plads. Vi skal have sat en brændeovn op, hvis vi har folk som har de evner.
Og så skal vi forberede pinsearrangementet. Bl.a. skal vi bygge nogle pidestaler, som kan bruges til udstillingen (det er to keramikere, som skal udstille til pinsen).
Vi sørger for frokost begge dage.
Jeg håber, at mange har lyst til at komme.

På vegne af Hesbjergfonden og Hesbjerg Slots venner

Carsten Bagge Laustsen

Scroll to Top