Vi søger hjælp i pinsen 2017

Kære venner af Hesbjerg Slot

Hesbjerg Slot er i år rammen om to store kulturarrangementer. Vi åbner, som vi har gjort de sidste tre år, slottet i pinsen. Det bliver lørdag, søndag og mandag. Der vil være udstillinger på slottet med to af Danmarks ypperste keramikere: Lone Borgen og Lis Ehrenrich. Vi skal uddele HesbjergFondens fredspris for anden gang. Der vil være foredrag, mulighed for vandrerture mm.

Den 8-17 september er slottet igen åbent i forbindelse med et stort kulturarrangement. Modstrøm hedder projektet og med det fylder vi slottet med liv. Der kommer flere store kunstprojekter/installationer.

I forbindelse med de to arrangementer vil vi gerne organisere en cafe i slottets bibliotek. Måske har du lyst til at give en hånd med her. Vi har også brug for udstillingsvagter. Hvis du har mulighed for at hjælpe os med et af disse to arrangementer, vil vi være meget taknemmelige. 

Scroll to Top